INGREDIENTS:
- 250-300 gr de farina de blat.
- 250 ml de llet
- 125 ml de mantega fusa (líquida)
- 2 ous
- 1 sobre de llevat
- 1 cullerada de cafè de bicarbonat sòdic
- 1 cullerada sopera d'essència de vainilla
- Llevats de xocolata
- Encalentir el forn a 170ºC
- Adjuntar a la farina: el llevat i el bicarbonat. Remenar.
- Tamisar la farina dins un altre bol on tenim el sucre.
- Dins un altre bol posar els ous, la mantega fusa, la llet i l'essència de vainilla. Remenar.
- Mesclar el contingut dels dos bols .
- Adjuntar els llevats de xocolata.
- Omplir 3/4 parts del paper de la magdalena.
- Enfornar les magdalenes a 170ºC amb el calor per amunt i per abaix, durant uns 27'-28'.
- Deixar refredar.
Recepta molt fàcil de fer...😋😋😋
Recorda... Fer magdalenes amb els petits de la casa et permet relacionar-te, conèixer i gaudir d'aquests moments tan especials...NO HI HA EXCUSA AQUESTES FESTES!!
COMPARTEIX MOMENTS!!!!
Ostres tenen super bona pinta! M'apunt la recepta per quan vengui el meu nebot d'alemanya, de segur que les gaudirà =)
ResponEliminaBen cert que surten molt bones i son super fàcils de fer. Si els arribes a fer, ja ens contarás! De ben segur que ho pasareu tan bé com ho varem pasar nosaltres 😃😃😃
Eliminahola Xisca, tenen bona pinta a mi m'agraden molt amb a llet.
ResponEliminaHola Hicham!! Et puc afirmar que varen estar bonísimes!!mmmm :))
EliminaHola xisca, en Ramon i jo hem decidit que un dia en farem, tenen molt bona pinta, m'apunt!
ResponEliminaJajaja. Molt bé!!! Estic contenta, de ben segur vos surten bonisimes!!! Ja ens contareu meam què vos ha parescut la recepta!!Besooos chocolateros :)
EliminaMmmm, quina bona pinta que tenen (o tenien) aquestes magdalenes, en podries aver duita qualcuna per aquí, jajajaja.
ResponEliminaHooola Joan!! jejeje, més bé tenien perquè es varen acabar amb un abrir i tancar d'ulls. Un altre dia en faré més i les duré per a que les pogueu tastar. Són una aposta segura!! Pot ser ens pujin la nota! :)) jajajaja.
ResponEliminaSalutacions!!!
Bones Xisca, fan una pinta deliciosa intentaré proba a fer, si pot ser amb tant bona companyia com tu.
ResponEliminaGràcies Marc!! Si pots i tens temps te'l recoman que provis de fer-les. És molt fàcil de fer i són molt bones! 😃🍪😄
Elimina