Free Baby Cursors at www.totallyfreecursors.com

dilluns, 22 de maig del 2017

MASSATGES A LA PANXA I PER INFANTS AMB CÒLICS, ESTRENYIMENTS I GASOS


Hoola!! Bon dia a tots/es!! Com varem comentar dues setmanes abans, aquesta setmana seguirem amb el taller de massatges per a infants d'entre 4 mesos i 1 any. Si us heu perdut les anterior publicacions, us aconsellaria donar-los una ullada per poder seguir els consells recomanats per dur a terme els massatges. Una vegada posats al dia. Avui seguirem amb els massatges a la PANXA i per quan l'infant tengui CÒLICS, ESTRENYIMENTS I GASOS.





  • LA LLUNA I EL SOL: simultàniament amb les dues mans. Al mateix temps que amb una feim la forma del sol (cercles en el sentit de les agulles del rellotge), amb una altre mà feim la forma de la lluna (mig cercle, en forma de C). Repetim 3-4 vegades. (aquest tipus de massatge també és molt recomanable per a massatges amb infants amb còlics...)
  • MANS QUE REPOSEN: posam les dues mans obertes damunt la panxa de l'infant i deixar-les quietes uns segons.
  • SÍNIA: posam les dues mans obertes, horitzontalment damunt la panxa, una dalt de l'altre. Anam desllaçant les mans de dalt cap abaix. Repetim 3-4 vegades 

    • I,L,U (I love you): I: posam una mà damunt les cames de l'infant de forma que puguem mantenir les dues cames de l'infant estirades. L'altre mà la posam a la part superior i esquerra (a l'altura del coll, de forma  vertical) i anam de dalt cap abaix. Repetim 3 vegades.
      • L: posam la mà de la mateixa manera que la I. L'altre mà la posam de forma horitzontal damunt la panxa i feim el moviment de la L a l'inrevés (7).
      • U: el mateix que les postures anteriors. Amb l'altre mà feim el moviment en forma de U a l'inrevés.
    Cames doblegades
           2.MASSATGES PER A INFANTS AMB CÒLICS, ESTRENYIMENT I GASOS
    S'han de seguir els següents passos:
    • SÍNIA: ho farem de la mateixa manera com ho hem explicat a la "panxa", però amb les cames doblegades. Repetim 3-4 vegades.
    • CAMES DOBLEGADES: flexionar-li les dues cames cap el ventre durant uns 5 segons.
    • LA LLUNA I EL SOL: explicat al punt anterior. Repetim 2-3 vegades.
    •  MOURE LES MALUCS: l'adult li mourà les malucs d'una forma suau i no brusca. 
    Mans que reposen
    Sínia
    Lluna i Sol




    10 comentaris:

    1. Bon dia Xisca, he trobat molt interessant lo que mos ensenyàs sobre als massatges als infants; al tendre present quan tengui fills o amb els meus cosins petits. Gracies.

      ResponElimina
      Respostes
      1. Bon dia Marc!! Gràcies per tenir-ho amb compte. M'agrada que també pensis amb els teus cosins per dur-ho a terme, ja que la meva intenció és que qualsevol persona practiqui els massatges, independentment de que siguin pares o no.
        Salutacions!!

        Elimina
      2. Pens amb ells perquè un té 16 mesos i altre esta de camí.I llavors ho tendre en compte al futur als meus fills.

        Elimina
      3. Molt be Marc! Estic contenta que ho tenguis amb compte ja que com diu el refrany " el saber no ocupa lugar" 😃😃

        Elimina
    2. Aquests massatges són importantíssims per a que el nin creixi degudament sense cap problema, ja que els gasos molts de cops no els deixen dormir i no descansar bé és molt dolent per la salut i més per la d'un infant.

      ResponElimina
      Respostes
      1. Molt bones Miquel!! De nou gràcies per interessar-te en les meves publicacions. És exactament com ho has escrit tu.
        Consider que és important estar informat i per tant, no está de més tenir informació per saber com reaccionar davant aquesta situació.
        Gràcies i fins aviat! :))

        Elimina
    3. Hola xisca! Trob molt interessants les teves entrades de nins recent nascuts, ja que a les mares els hi pot servir de molta ajuda aprendre a fer massatges, la postura per donar lactància, etc.
      Segueix així compi!

      ResponElimina
      Respostes
      1. Gràcies companya!!! La principal finalitat és aquesta, la d'aportar informació per a les persones (pares, mares, educadors...) per a que puguin saber xom reaccionar en aquests casos.
        Gràcies. Una aferrada!! 😃😃

        Elimina
    4. Hola Xisca!
      Es una entrada molt bona per aprendre en moments de pànic, quant el teu fill te aquest problemes i no atura de plorar. En el meu cas, jo estic moltes hora amb els meu fiol petit i a vegades te còlics i els meus massatges no li calmen per que no se ven be com es fa.
      Moltes gracies per la teva ajuda i ho posaré amb practica.
      Un peto!

      ResponElimina
      Respostes
      1. Hoola Alejandra!! Estic molt contenta de poder ajudar-te, ja amb això puc estar convençuda de que la publicació ha estat un èxit.
        Salutacions!!😃😃

        Elimina